Bredelund Design

Navnet kommer af at jeg faktisk hedder Bredelund til mellemnavn. Design kommer af at det er den slags jeg holder af at lave.

Baggrund

Jeg er uddannet elektronikingeniør i 1981 fra Københavns Teknikum - Bachelor of Science, hedder det i dag - og jeg har haft og løst mange spændende opgaver som ingeniør, og også haft mit eget firma i mange år.

(Se evt. mit CV for flere detallier.)

Ad mystiske omveje, er det blevet til programmering og webdesign; HTML - herunder CSS og javascript -, PHP og databaser og den udfordring, der ligger i at få tingene til at spille sammen, for at give den visuelle repræsentation man ønsker.

Hjem

HTML og web

Jeg har beskæftiget mig med hjemmesider, stort set siden Tim Berners-Lee i slutningen af 1980'erne i forbindelse med CERN opfandt HTML og kombinerede det med det amerikanske militærs eksperimenter med computere i netværk og det canadiske militærs udvikling af TCP/IP protokollen, og dermed lagde grundstenen til det vi i dag kender som internettet.

Terasse

Programmering

Jeg har beskæftiget mig med programmering, siden Commodore 64'eren, og en herre ved navn Bill Gates mente, at programmer, der fylder mere end 12Kb, ikke var værd at beskæftige sig med. Der er så kommet nogle flere nuller på siden.

BASIC (både med og uden Turbo), PASCAL, Delphi, FORTRAN IV, C++, Java og Perl, for nu at nævne dem jeg kan huske, jeg har været i kontakt med ud over HTML, CSS, PHP og javascript.